Loading...

Dobrodošli v eM Hostel Banja Luka

Veselimo se Vašega obiska v našem hostlu, ki je kot nalašč primeren za posameznike, pare, kot za cele družine ali skupine. Nastanite se pri nas, pustite avto na našem parkirišču in uživajte v Banja Luki.

Menu

O nas

eM Hostel se nahaja v bližini centra Banja Luke, natančneje v naselju Obilićevo, nedaleč stran od trdnjave Kastel. Nastanitvene kapacitete so razporejene v treh nadstropjih, od enoposteljnih do petposteljnih sob. Vsako nadstropje ima klimatsko napravo in ogrevanje, dve kopalnici ter dva toaletna prostora, kakor tudi več teras za kadilce.
V našem hostlu je na razpolago 49 ležišč, ki so razporejena v 18 sob, kar nam omogoča, da z možnostjo dodatnih ležišč sprejmemo in nastanimo tudi do 60 gostov. Vsaki soba ima TV, internet, po potrebi nudimo tudi storitve pralnice. V kolikor si boste zaželeli druženja ob skodelici kave ali čaja, se v pritličju hostla nahaja mirna kavarna, kjer lahko začnete svoj dan. Celoten hostel je obdan s parkirnim prostorom, ki je rezerviran za naše goste.
 • dvoposteljna soba
  dvoposteljna soba
 • dvoposteljna soba – francoska postelja
  dvoposteljna soba – francoska postelja
 • troposteljna soba
  troposteljna soba
 • štiriposteljna soba
  štiriposteljna soba
 • štiriposteljna soba z dodatnim ležiščem
  štiriposteljna soba
 • petposteljna soba
  petposteljna soba

Galerija

Doživljanje Banja Luke ni popolno brez značilne domače kuhinje in njenih dobrot, ki jo v našem okolišu ponujajo številne vrhunske restavracije, s katero bodo razvajali vaše brbončice. Naša prva skrb je zadovoljstvo gostov ter občutek udobnega in prijetnega bivanja, od česar ne odstopamo. Ker se zavedamo, da je čistoča zelo pomembna za občutek udobja v bivalnih prostorih, jo postavljamo na prvo mesto. Lahko se pohvalimo z klimatiziranimi sobami, ki so opremljene z udobnimi Dormeo ležišči. Za popolnost vašega bivanja smo hostel locirali na slabo prometni ulici v bližini centra mesta. Da ne bo vse ostalo le pri besedah, vas vabimo, da si ogledate našo fotogalerijo.

Kontakt

Telefon
+387 51 490 700
+387 66 727 272
Naslov
Brace Potkonjaka 19
Banja Luka, BiH
Izpolnite polja označena z *
Prikaži zemljevid
Zapri zemljevid